Företagspartner

"Bli vår samarbetspartner, golfanläggningen är en plats för dig att synas på, vi besöks av mer än 50,000 golfare årligen. Här knyts kontakter och livslånga samarbeten i en fantastisk miljö "  

  • Hållbart 
  • Socialt
  • Aktivt 
  • Inkluderande

Bli företagspartner till Högbo Golfklubb 


Reklamplatser
På golfbanan finns ett flertal alternativ till reklamplatser. Reklampaket finns från 8.000:-.
Tänkbara reklamplatser är allt ifrån skyltar på reklamvägg eller range, hålflaggor m.m.
Som partner i Högbo GK kan du t.ex hyra banan för företagsgolf till halva ordinarie priset.
>>Se våra alternativ  


Ta chansen att bjuda in dina kunder till en golfdag, vilket alltid blir mycket uppskattat. Som sponsor i klubben hyr du banan för 4.000:- per timme inkl. greenfee, detta motsvarar halva kostnaden av ordinarie pris 8.000:-.
Du bjuder in till tävling samlar in anmälningar som lämnas till kansliet så sköter vi resten med startlistor, scorekort, resultatlistor m.m. Extratävlingar som ”närmast hål” och ”Long Driving” tar vi också hand om. Kontakter med krögaren för mat, shopen för priser och Brukshotellet för ev. boende kan vi också ordna.
Tycker du att 18 hål tar lite för lång tid i anspråk så fungerar det fantastiskt bra att spela 9-hålsbanan istället. En kanonstart på 9-hålsbanan tar upp till 72 personer och genomförs på lite drygt två timmar. Vi skräddarsyr upplägget för tävlingen helt efter era önskemål.Bjud in personalen, kunder, leverantörer eller kanske kompisgänget och låt dem prova på golf. Det spelar ingen roll om man spelar sedan tidigare eller aldrig har provat. Vi har aktiviteten för er där man först får en genomgång av vår instruktör som ger lite användbara tips innan ronden. Efter genomgången spelas en tävling på vår vackra 9-hålsbana, antal hål efter önskemål. Tävlingen sker som lagspel där alla blir delaktiga och man kan blanda erfarna golfspelare med nybörjare.
Efter ronden avnjuter ni en god matbit i golfrestaurangen.     

Intresserad av något av ovanstående, hör av dig till klubbchef Calle Sandegård
telefon: 026-215372
e-post: calle@hogbogk.com


Klubbmästerskap för partners KM för partners blir tisdagen den 11:e juni
 
Sponsorgolfen spelas i år den 16:e augusti, även i år med finalspel på Bro-Hof. Man ska inte ändra ett vinnande koncept så vi fortsätter samarbetet med Gävle, Hofors, Älvkarleby, Söderhamn, Ljusdal och Burvik vilket innebär att vinnande lag i sponsorgolfen får åka och spela finalspel på Bro-Hof i september där vi står för resa, mat, spel samt prisbord. Sponsorgolfen spelas som scramble med tremannalag där minst en person måste vara anställd på företaget. Lagmedlemmar måste vara över 18 år.
Vinnande lag i finalen på Bro-Hof kommer sedan att erhålla fritt spelkort på Gävle, Hofors, Älvkarleby, Söderhamn, Ljusdal och Burvik under 2024.

Hemliga resan ingår inte i något reklampaket, vi kommer att ordna en resa där alla sponsorer har möjlighet att anmäla sig till ett subventionerat pris.

Brukskampen spelas på Högbo GK den 11:e september

 

Hjälp oss bli bättre

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster. Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Appar för telefon