Banchef

Mattias Norling Banchef på Högbo

 

 

 

9-hålsbanan öppen

9-hålsbanan är öppen med ordinarie greener. Vi har kört igång tidbokningen så du kan du boka tid för spel.

18-hålsbanan öppen

Vi kommer att öppna 18-hålsbanan den 30:e april kl. 14, banan öppnar med ordinarie greener. Du kan redan nu boka tider för spel.

Från och med 1:a maj har vi nya öppettider

Golfrestaurangen: 

Helger 8-17
Vardagar 8-18

Golfshop/kansli:

Mån-tors: 8-19
Fredag: 8-17
Lördag-söndag: 8-16

Range & övningsområden

Båda puttinggreener samt övningsgreener är öppna för träning med egna bollar. Var rädd om underlaget och lägg tillbaka torv! Rangen är öppen dagligen mellan 6-20.


Telefon: 026-215188
E-post: banchef@hogbogk.com

Anläggningskommittén
Ansvarig kommitté för bana och fastigheter i styrelsen är anläggningskommittén. Där arbetas kontinuerligt fram ett program i samråd med banchef för investeringar, banförbättringar m.m.

Instruktionsvideo

Så lagar du ditt nedslagsmärke
Här hittar du en instruktion på hur du lagar ditt nedslagsmärke....


Baninformation


 

Information banan
Vi har tagit bort våra avståndsplattor på fairway och ersatt dessa med tofsar vit 200m, gul 150m, röd 100m och blå 50m alla är till centrum av green.
Om ni ser gröna, grön/vita pinnar på banan är dessa avspärrningar och man ska inte gå där, vi provar att ersätta snören med dessa markeringar för att se om golfspelarna följer anvisningarna i annat fall kommer vi att återgå til snören.

Klipptåg
På måndagar, onsdagar och fredagar mellan kl 00 och 07 är golfbanan att stängd. Detta är för att ge banpersonalen möjlighet att klippa banan och göra vissa skötselinsatser i fred.

Softspikes
Högbo Golfklubb rekommenderar att du använder softspikes på banan. Det råder inget förbud mot de gamla spikarna, men vad man erfarenhetsmässigt kan säga idag så är softspikes skonsammare mot golfbanan.

Miljöplan
Klubben har tagit fram en miljöplan för verksamheten som antogs av vårmötet 2006. Planen har godkänts av SGF där och klubben har erhållit SGF:s miljödiplom på Gästrike-Hälsinges årsmöte 2007. Högbo Golfklubb värnar om miljön genom att planera, agera och följa upp på ett sådant sätt, att vi minimerar resursflödet, förebygger miljöskador samt reducerar den negativa inverkan på miljön till ett minimum


>>Här finns vår miljöplan som pdf dokument

 

 

Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0
Bankgiro för betalningar är 312-3957

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter
Vid tävlingsanmälan betalar man sin avgift via MinGolf vid anmälan. Om du inte kan betala via MinGolf måste du ringa för att anmäla dig till tävlingen på 026-21 50 04.
Då kan vi ta din anmälan och du kan betala klubbtävlingar via swishnummer 123 - 422 84 09, och vid club60´s tävlingar via swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt