Tävlingsinfo

Rätt att delta

Rätt att deltaga i tävlingar på Högbo Gk har medlem i Svensk eller utländsk golfklubb. För att erhålla inteckning i vandringspris erfordras medlemsskap i Högbo GK.

Anmälan

Du kan anmäla dig till tävlingar via Min Golf på golf.se. För att logga in på sidan behöver du ditt golfid och ett lösenord som du kan skapa själv förutsatt att du har din e-post adress registrerad i medlemsregistret. Har du inte det kontaktar du kansliet så får du hjälp.
Vid anmälan betalar du anmälningsavgiften direkt på MinGolf, detta som ett led i att förenkla administrationen runt tävlingar. Vid par/lagtävling är det bästa att du betalar för hela laget vid anmälan så sliper var och en gå in och betala.

Start- resultatlistor

Det du behöver göra är att kryssa i ruta att du godkänner att ditt namn publiceras på listor på golf.se. Efter det kan du se de tävlingar du är anmäld till och anmäla dig till nya tävlingar. Du hittar startlistor på fliken Tävlingsprogram om du klickar på tävlingen.

Klassindelning

 

Klubbtävling

 

Damtävling

 

A

+8,0 - 12,0

 

+8,0 - 22,7

 

B

12,1 - 20,0

 

22,8 - 36,0

 

C

D

20,1 - 36,0

37-54

 

37 - 54

 

Tävlingsgreenfee

Spelare från annan klubb eller som är 9-hålsmedlem i Högbo GK som deltar i tävling på Högbo GK erlägger förutom startavgift en tävlingsgreenfee på 200:- för senior eller 100:- för junior.

 

Tävlingsverksamhet

20210503- Tävlingsförbud råder fram till den 23:e maj i dagsläget, vi får nya besked veckovis huruvida vi får tävla igen eller om man skjuter fram tävlingsförbudet ytterligare.

Tävlingsprogram

Här finns samlad information om alla klubbens tävlingar. Från tävlingsinformation till resultatlistor. När du får fram tävlingsprogrammet så klicka på den tävling du vill ha mer information om. Du kan även se tidigare säsongers resultat.

Lokala regler

Här finns en länk till klubbens lokala regler och tävlingsvillkor
>>Lokala regler

>>Golfens nya regler

Under länken nedan samlas den senaste informationen om det moderniserade regelverket för golfspelet som träder i kraft 2019. De två internationella regelorganisationerna R&A och USGA har under fem års tid arbetat med att förenkla och modernisera golfens regelverk. 
Golfreglerna blir lite snällare mot den vanliga golfarens slarvfel och sätter fokus på speltempo, vilket är bra för spelet idag och i framtiden.

>>Regelinformation
>>Regelfilmer finns här där det är film 1 till 23 som berör de nya reglerna

>>Världshandicap

Några av nyheterna:

  • Snittet av de åtta bästa handicapronderna av de tjugo senaste blir spelarens handicap.

  • För att en formsvacka inte ska kunna höja en spelares handicap alltför mycket på kort tid finns ett tak, en maximal höjning under en tolvmånadersperiod.

  • Slagspel och poängbogey är spelformer som gäller för handicapronder. Här kan dock länderna göra egna utvidgningar och godkänna någon ytterligare spelform.

Läs mer om frågor och svar samt se en film om WHS, world handicap system här

 

Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0
Bankgiro för betalningar är 312-3957

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter
Vid tävlingsanmälan betalar man sin avgift via MinGolf vid anmälan. Om du inte kan betala via MinGolf måste du ringa för att anmäla dig till tävlingen på 026-21 50 04.
Då kan vi ta din anmälan och du kan betala klubbtävlingar via swishnummer 123 - 422 84 09, och vid club60´s tävlingar via swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt