Välkommen som gäst till oss

"Högbo Golfklubb är en 27-hålsanläggning uppdelad på en 18- och en 9-hålsslinga. Våra banor är en kombination av park- och skogsbanor där du   utmanas av Jädraån på fler av hålen. Vad gäller din spelstrategi på båda banorna premieras ett taktiskt spel före längd.
Välkomna ofta!"  

  • Tidbokning 
  • Boende
  • Banguide
  • Slope

Välkommen som gäst till oss på Högbo

Högbo Golfklubb är en 27-hålsanläggning uppdelad på en 18- och en 9-hålsslinga. Vår 18-hålsslinga par 72 är en kombination av park- och skogsbana där flera av hålen utmanas av Jädraån som rinner genom banan.
Vår 9-hålsslinga par 35 håller mycket hög klass och den är av lite mer parkkaraktär där du utmanas av Högboån på fler av hålen. Vad gäller din spelstrategi på båda banorna premieras ett taktiskt spel före längd.

Greenfee 18 hålsbanan  Senior  Junior
 Vardag  500  250
 Helger  550  275
     
 Greenfee 9-hålsbanan    
 Vardag  250  125
 Helger  300  150

När du besöker oss måste du ta en tur runt vårt fantastiska Högbo Bruk med anor från 1500 talet och som spelat en stor roll i framtagandet av järn till industrin. På vårt bruk finns glasblåsare, smed, gårdsbutik med härodlade grönsaker och egentillverkade ost- och charkuterivaror, Björk and Berries doft & designcenter, Högbo Brukshotell med sin fantastiska restaurang med mera. Det finns oändliga möjligheter året runt till aktiviteter såsom tracks and trails, ett av landets största mtb-center, kanotleder och på vintertid skidspår och långfärdsskridsko. Sammantaget gör detta en unik möjlighet att kombinera sitt golfspel med andra fysiska aktiviteter eller ett besök på SPA och god mat eller varför inte både och! Välkomna ofta!

Tidbokning 18-hålsbanan och 9-hålsbanan


Tidbokning 18- och 9-hålsbanan mellan 06.00-20.00 där samtliga tider är förbokningsbara. Bokning får göras 30 dagar före aktuell speldag. Samtliga bokningsbara tider är tillgängliga på minGolf enligt regler som ovan, telefon till tidbokning 026 - 21 50 04.
>>Aktuellt bokningsschema

Boende vid ditt besök

Njut av den tysta natthimlen och somna gott på din egen kudde i natursköna Högbo

På Högbo Bruk finns nu 15 ställplatser för husbil/husvagn (ca. 400m från golfklubben), redo för dig som är på besök, semester eller genomresa. Ställplatserna har anslutning för el och vatten och de är praktiskt belägna i närheten av kiosken, där det även finns möjlighet till dusch och bastu. Just nu har vi inte möjlighet att hantera gråvatten och latrin.

Bokning!
OBSERVERA! Ställplatserna distribueras av Högbo Bruk där du kan använda nedanstående länk för att boka din plats.

>> Ställplatser


Högbo Brukshotell
Intill golfbanan ligger Högbo brukshotell där du kan boka ditt golfpaket. Hotellet är känt för sin fantastiska mat med tillhörande efterrättsbuffé. Du kan också passa på att besöka hotellets SPA för att mjuka upp kroppen efter ronden. 
Du kan skicka din bokningsförfrågan till info@hogbobrukshotell.se 
>>Läs mer på Högbo Brukshotells hemsida
Pensionat Skommarsgården
Här kan ni bo i 8 stilfulla rum, med naturen runt hörnet i en lugn och avkopplande miljö. Du har möjlighet att boka golfpaket på Skommarsgården, för priser kontakta Skommarsgården 026-215050.
>>Läs mer på Skommarsgårdens hemsida

 


Högbo Vandrarhem
I Högbo ligger också Högbo Vandrarhem för dig som föredrar att sköta dig själv och ha ett enklare boende med möjlighet till självhushåll. Du har möjlighet att boka golfpaket på Vandrarhemmet, för priser kontakta Högbo Vandrarhem 026-215310.
>>Läs mer på Högbo Vandrarhems hemsida

 


Hotell Princess Sandviken
Fem minuter från Högbo och mitt i Sandviken ligger Stadshotellet Princess.
Besök vår hemsida för att ta del av våra förmånliga boendepaket som inkluderar gree-fee på vacka Högbo golfbana.
>>Läs mer och boka

 

 

Alla kan spela golf!

Visste du att man kan spela pay and play på vår 9-hålsbana. Vad som krävs är att en spelare i bollen är medlem i en golfklubb samt har officiell hcp, alternativt har spelat tidigare och haft officiellt hcp. Varje spelare skall också ha egen utrustning i egen golfbag. Utrustning finns att hyra i vår golfshop. Bokning av speltid gör man på kansliet på telefon 026-215004. För hyra av golfklubbor, ring golfshopen 026-215004. Välkomna!

Hjälp oss bli bättre

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster. Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Appar för telefon