Juniorer på Högbo GK

här finns något för alla åldrar...


Tävling

Teen cup 2019
20 juni Teen cup klubbkval Högbo

Teen tour i distriktet 2019
28 juli Teen tour first, Högbo

>>Info och spelplatser Teen tour

Gästrike-Hälsinge ungdomsserie 2019

12-maj Bollnäs GK

18-jun Gävle GK

30-jun Hofors GK

01-sep Söderhamns GK

22-sep Högbo GK 


Policy alkohol & droger

Golfklubben har tagit följande policy angående tobak alkohol och droger.
>>läs mer

Reseräkning

Här kan du ladda ner.

>>Reseräkning

Mål juniorverksamhet

-Att antalet engagerade, motiverade och positiva juniorer ökar
-Att juniorerna anser att verksamheten vid Högbo GK präglas av variation, upplevelser och kreativitet
-Att minst hälften av våra juniorer i organiserad träning också är med och tävlar
-Av totala antalet fullvärdiga medlemmar bör andelen juniorer vara minst 20 % och av dessa bör hälften vara tjejer
-Att klubbens bästa juniorer slussas in i våra elitlag.

 

Ungdomsträningar behöver ledare

Är du intresserad av att engagera dig som ungdomsledare eller hjälpa till på annat sätt runt våra ungdomar, i golfklubben. Du kanske känner någon som du tror skulle passa bra som ansvarig ledare eller hjälpreda. Någon som några gånger under säsongen kan gå ut och spela med ungdomarna alternativt ställa upp och skjutsa till tävlingar och spel på distriktets banor.

Årets säsongsupptakt blir onsdagen den 11:e april i klubbhuset, är du intreserad av att vara med och hjälpa till så kontakta vår ordförande i junior- elitkommittén Kicki Källström:
kicki.kallstrom@sandvik.com eller på telefon 070-972 79 04. Upptakten är tänkt för dig som varit med tidigare och dig som vill vara med.

För dig som vill bli/redan är ungdomsledare kommer vi att köra en intern ledarutbildning 23-24 april på kvällstid. Där man får lära sig enkla grunder och får med sig en “övningsbank” att använda. Vi har ett förråd nere vid vagnbodarna med material för träningar för att underlätta för våra ledare vid träningar.

Allt engagemang är av intresse och ju fler vi är desto roligare. Det kommer behövas ledare och gruppansvariga för alla åldrar upp till våra äldre juniorer.

Jag är intresserad av att hjälpa till som ledare, hur gör jag?
Hör av dig till vår ordförande i junior- elitkommittén Kicki Källström:
kicki.kallstrom@sandvik.com eller på telefon 070-972 79 04 alternativt kontakta kansliet på telefon 026-21 53 72.


Gratis medlemskap upp till och med 13 år
I Högbo har alla ungdomar upp till och med 13 år (född 2006 eller senare) fritt medlemsskap. Detta är ett led i vår satsning på att få fler unga att spela golf. Är du ny inom golfen så var med i Golfskolans sommarläger vecka 24 där du får lära dig grunderna i golf. Vi har passande träningsgrupper för dig som redan har gått golfskolan. Se mer information under rubriken juniorträning.

Fritt Spel
För juniorer finns ett fritt spelkort inom Gästrike-Hälsinge GDF. Man spelar gratis på distriktets banor på vardagar före kl. 15.00. Kortet ger rätt till spel 5 gånger per klubb och år. Kravet för att få kortet är att man har officiellt hcp. Kontakta kansliet för att rekvirera ett fritt spelkort för distriktet.

Fritt spelkort elitjuniorer
Juniorer med hcp 3,4 eller lägre för pojkar och hcp 9,4 eller lägre för flickor erhåller ett fritt spelkort inom distriktet att gälla alla dagar. Kontakta kansliet för att rekvirera ett fritt spelkort för distriktet.

Träning

SÄSONGSUPPTAKT
Torsdagen den 11:e april kommer vi att ha en informationskväll i klubbhuset kl 18 för juniorer 10-21 år och deras föräldrar.

Nu vill vi hälsa våra juniorer välkomna till en säsongsupptakt där vi informerar om säsongen som kommer och vilka träningsgrupper som finns för just DIG i år.
Vi vill också att du tar med kompisar som inte spelar men som kanske skulle vilja vara med och prova på golf i sommar.
För dig som redan är med i en träningsgrupp kommer säsongens träningstider att presenteras. Vi kommer även att gå igenom utbudet av tävlingar för de som vill ha information om dessa.
VÄLKOMNA!

Träningsgrupper flickor och pojkar
Klubben har en egen sida för sina träningstider och tävlingar som du hittar här:
>>Juniorinfo

Högboläger v.25 2019
Den 17/6-20/6 kör vi vårt populära läger för barn mellan 10-13 år. Vi tränar och spelar varje dag och avslutar sista dagen med "lagtävling" på banan. Samling 08.30 varje dag med information till alla föräldrar dag 1. Frukt på förmiddagen samt lunch ingår i priset. Vill barnet ta med fikapeng så får den användas efter lunch. Vi kommer använda oss av våra äldre juniorer samt Mikael Söderlund som tränare/ledare under veckan. Max 30 barn tar vi emot och anmälan sker nedan.

>>anmälan

Gästrike-Hälsinge GDF läger
11-12 maj i Bollnäs

21-22 september i Högbo

Övrigt
Har du några övriga frågor om juniorverksamheten, kontakta kansliet 026-215372.

Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0
Bankgiro för betalningar är 312-3957

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter
Vid tävlingsanmälan betalar man sin avgift via MinGolf vid anmälan. Om du inte kan betala via MinGolf måste du ringa för att anmäla dig till tävlingen på 026-21 50 04.
Då kan vi ta din anmälan och du kan betala klubbtävlingar via swishnummer 123 - 422 84 09, och vid club60´s tävlingar via swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt