Vad händer på klubben

"veckoprogram med tävlingar, uthyrningar, aktuellt på banan med mera samt restaurangens meny för veckan"

 • Veckoprogram 
 • Restaurang meny
 • pågående arbeten 
 • Aktuellt på klubben 
 • Vad händer på klubben  Klubbhuset håller stängt i vinter

  Med anledning av de höga elkostnaderna så har klubben bestämt att hålla klubbhuset och desss omklädningsrum stängda i vinter, vi håller enbart underhållsvärme i klubbhuset.

   

  MasterplanVi har anlitat Magnus Sunesson, golfkonsult att hjälpa oss att ta fram en masterplan för vår bana. Vi vill ha hjälp att göra banan mer utmanande för duktiga golfare utan att göra den svårare för övriga. Målet är att skapa en så intressant, rolig, säker och utmanande bana för så många kategorier golfare som möjligt, utifrån nuvarande bana. Vissa saker kommer att implementeras nästa år och vissa kommer att ta lite längre tid beroende av storlek på jobben.
Klubbchefen informerar

Högbo fyller 60 år, detta tänke vi fira med ett anta händelser under året. Till att börja med kan du läsa om klubbens historia för att se vad som hänt under dessa år. >>klubbens historiaBanchefen informerar

Hjälp oss att ta hand om banan, lägg tillbaka torv, laga nedslagsmärken och undvik att gå/åka i blöta partier. Använd våra papperskorgar till ditt skräp.
 
golfrestaurangens meny

221003 - Golfrestaurangen och kiosken har stängt för säsongen         

Du hittar veckans meny på klubbens facebook sidaRestaurangen á la carte meny


 Pizza vesuvio 110:-  Pizza Pepperoni 120:-    
 Pizza Hawai 110:-  Pizza Kebab 120:-    
 Pizza Capricciosa 110:-      
       
 Hamburgare Callaway, picklad rödlök & dressing 140:-  Hamburgare Scotty Cameron picklad rödlök, bacon & tryffelmajo 150:-    
 Hamburgare Veg Halloumi eller vegans picklad rödlök & tryffelmajo 130:-      
 Alla hamburgare serveras med pommes frites