Medlemsansökan

Börja spela golf 

 • Hur gör man för att börja spela golf?

  Om du inte har spelat golf tidigare så anordnar Högbo golfklubb flera gånger per år kurser för dig som vill börja spela golf.

  Kurserna sköts av våra tränare Fanny Östlund och Jonas Eriksson.
  Du hittar årets nybörjarkurser här>>

  På kursen får du lära dig hur man uppträder på banan, de viktigaste reglerna och att hantera golfklubborna.

  Har du frågor så kontakta oss på 026-215004.

  >>Svenska Golfförbundets sida om att ta grönt kort

   

 • Använd ditt friskvårdsbidrag

  Golf är kvalificerat som "motion eller friskvård av enklare slag", vilket är grundregeln för friskvårdsbidrag. Därmed kan anställda som har friskvårdsbidrag via sin arbetsgivare använda det för i princip all form av golfspel och träning. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år.

  Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet. Det är arbetsgivaren som beslutar om de godkänner golf (eller andra aktiviteter) som friskvårdsförmån.

  En förutsättning är att all personal inom organisationen/företaget erbjuds förmånen, det vill säga möjligheten att spela eller lära sig spela golf.

 • Ansökan om medlemskap

  För dig som spelar, har spelat tidigare så kan du använda vårt ansökningsformulär för att göra din medlemsansökan. Du hittar aktuella avgifter och information via länken.

  När vi fått din ansökan registrerar vi dig som medlem och skickar en faktura på avgiften för ditt medlemskap.

  >>Till ansökningsformulär
 

Betalningsalternativ för avgifter 


Nya rutiner kring att betala avgiften 

Nu hittar du årets faktura på min Golf och kan göra ett flertal val på hur du vill göra med betalningen.
Du kan betala fakturan med kort eller swish direkt.
Du kan välja att få en faktura från Swedbank pay med betaltid 14 dagar.
Du kan välja kredit hos Swedbank pay och dela upp fakturan så många gånger du vill med minimibeloppet 5% av totalsumman per gång (tillkommer 29: - per betalning).

Köpevillkor 
Årsavgiften består dels av en medlemsavgift, dels en spelavgift. Medlemsavgiften gäller per kalenderår. Medlemsavgiften är inte återbetalningsbar. Det gäller även vid eventuellt utträde eller uteslutning under det aktuella kalenderåret.
Spelavgiften baseras på en hel 12-månadersperiod och inte på ett löpande abonnemang över en kortare tidsperiod, tex månadsbasis. Spelavgiften gäller för spel på klubbens anläggning under den giltighetstid som är 1: a februari t.o.m. 31 januari.
Spelavgiften är inte återbetalningsbar för det fall du - oavsett skäl - inte kan utnyttja din spelrätt under hela eller del av den aktuella perioden.
Vid eventuell längre tids sjukdom eller skada, eller om andra synnerliga skäl föreligger, kan golfklubben besluta om kompensation eller återbetalning.

>>Här hittar du en film på hur det går till
>>Instruktion som .pdf

More Golf Mastercard

Vet du att du kan delbetala din årsavgift med ett MoreGolf Mastercard? MoreGolf Mastercard är golfens eget medlemskort med betal- och kreditfunktion.  Med MoreGolf Mastercard kan du delbetala din årsavgift till golfklubben på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor.

Du har MoreGolf Mastercard – och har fått en pappersfaktura
På ansökan kan du ansöka om delbetalning. Bifoga ansökningsblanketten med pappersfakturan som du fått från golfklubben och skicka till: Svenska Golfförbundet, c/o EnterCard Group AB, Svarspost 20504640, 110 00 Stockholm

Du har inte  MoreGolf Mastercard – ansöka om  kort och delbetala din årsavgift
golf.se/moregolf/ kan du med samma blankett ansöka om ett MoreGolf Mastercard och delbetalning av årsavgiften. Bifoga ansökningsblanketten med pappersfakturan som du fått från golfklubben och skicka till:
Svenska Golfförbundet, c/o EnterCard Group AB, Svarspost 20504640, 110 00 Stockholm

Fördelar med MoreGolf Mastercard
Bonus på alla inköp Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp Upp till 55 dagars räntefri kredit Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring Mer information finns på golf.se/moregolf MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. 

Hjälp oss bli bättre

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster. Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Appar för telefon