Tränare Mikael Söderlund

Hos oss hittar du en välsorterad shop som drivs i golfklubbens regi. Hos oss får du hjälp med custom fitting, att ta lektioner privat eller i grupp, reparation av klubbor etc. För mer info: http://www.hogbo.golfstore.se

Telefon: 026 - 21 50 04

Träning

Träna privat eller i grupp, här finns något för alla. Vi har en fullt utrustad lektionsstudio där du får hjälp av den senaste tekniken med att analysera din sving. lektioner bokas på telefon 026 - 21 50 04.
Se säsongens träningsutbud på följande länk

Custom fitting

DU ÄR INTE som andra golfare. Därför ska du inte ha samma golfutrustning som andra golfare. Du ska naturligtvis ha dina klubbor och ditt set anpassat till just din fysik, din sving och ditt spel. Och det gäller oavsett vilken handicap du har.

Vi jobbar med Trackman och har full sortering av Callaway Golf, Titleist samt PING i vår studio.


 

Välkomna till Golfstore Högbo och vår tränare Mikael Söderlund


 

1: Rätt kunskap
Hos GolfStore får du alltid hjälp av en expert – en GolfStore Professional som är medlem i PGA, och som har valt sitt yrke och utbildat sig för att hjälpa dig att bli en bättre golfspelare.
Här finns fackkunskapen om klubbor och all slags utrustning, och du kan dessutom få hjälp att anpassa klubborna till dig och din sving, s k custom fitting. Och som pro på klubben känner din GolfStore pro sannolikt redan till en hel del om din sving och ditt spel.
Vill du ha en kunnig rådgivare i stället för en vanlig säljare är du varmt välkommen till GolfStore.


2: Rätt läge
Det naturliga läget för en golfbutik är vid golfbanan. Det är ju där du spelar, det är där du kan behöva nya bollar eller en ny handske inför ronden. Eller titta på nya alternativ efter ronden. Och det är där du kan prova nya klubbor på driving range, övningsgreen och på banan, så att du vet att du väljer rätt.
Det är därför du hittar GolfStore på rätt ställe. Idag finns vi på över 200 golfklubbar i i fem länder. Till glädje för såväl medlemmarna som alla besökare, varav många kommer för att i första hand besöka oss.


3: Rätt sortiment
Idag finns nästan hur mycket golfutrustning som helst. Klubbor, bollar, skor, bagar, vagnar, kläder. Vilket gör att det är praktiskt taget omöjligt för en vanlig golfspelare att hitta rätt i denna djungel. Därför har vi GolfStore Selection. Vårt sortimentsråd av erfarna GolfStore-pros har tittat, testat och bedömt, och sedan gjort ett urval av det bästa och mest prisvärda.
Du hittar dem i din GolfStore-butik som ligger vid golfbanan. Och på köpet får du goda råd och låga priser.


4: Rätt pris
Det finns en myt om butiker vid golfbanan och höga priser. Men den gäller inte GolfStore. GolfStore är Europas största fackhandelskedja inom golf, med över 200 butiker i fem länder. Det innebär stora inköp och låga priser för dig. Så låga att vi kan ge dig Garanterat lågt pris:
Om du inom 14 dagar kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal* butik, så betalar vi mellanskillnaden.
Förutsättningen är att produkten har samma specifikationer och kan köpas på lika villkor. Kom bara ihåg att ta med kvittot.
Du får dessutom goda råd och möjlighet att testa direkt.     
* I samma kommun eller angränsande kommuner. Ej postorder/Internet

Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0
Bankgiro för betalningar är 312-3957

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter
Vid tävlingsanmälan betalar man sin avgift via MinGolf vid anmälan. Om du inte kan betala via MinGolf måste du ringa för att anmäla dig till tävlingen på 026-21 50 04.
Då kan vi ta din anmälan och du kan betala klubbtävlingar via swishnummer 123 - 422 84 09, och vid club60´s tävlingar via swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt