Ta med en kompis till Golfens dag 26 maj!

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Högbo GK kommer att ha öppet hus med massor av roliga aktiviteter. Nu vill vi ha din hjälp att visa upp vår fantastiska klubb. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.
Högbo GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha våra aktiviteter mellan klockan 11-13 och hoppas på många besökare där vi kanske kan rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag:
11.00 - 13.00 Prova-på-golf med instruktörer, Spela vår 30-bana, Spela på vår 9-hålsbana, Puttävling, Testa Fotbollsgolf, Testa Discgolf m.m.

Vår 9-hålsbana är öppen för spel under hela dagen, ta med en icke-golfande kompis ut på banan och spela.

För att dagen ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in lördagen den 26 maj i din kalender och ta med dig vänner och bekanta till en rolig dag på klubben. Tanken är att du sedan tar med dem ut på 9-hålsbanan och spelar så att vi får visa upp vår härliga sport. Man kan också prova på att slå på rangen, putta spela in mot en green och få hjälp av instruktörer.
Speciella erbjudanden i restaurangen och golfshopen under dagen.
Kurserbjudanden för den som vill börja spela golf där man från och med i år kan nyttja friskvårdsbidrag från din arbetsgivare om sådant finns.

Välkomna!

Hjärtstartare

På kansliet finns en hjärtstartare,
telefon 026-215372.

Betalningar till klubben

Vårt plusgiro för betalningar är 25 19 94 - 0.

Betala greenfee med Swish
Du kan betala din greenfee med Swish på swishnummer 123 - 173 19 91, kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter till tävlingar med Swish
Betala in din startavgift på swishnummer 123 - 422 84 09, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Betala startavgifter till club 60´s tävlingar med Swish
Betala in din startavgift på swishnummer 123 - 312 38 90, kom ihåg att uppge tävlingens namn vid inbetalningen.

Hjälp oss bli bättre...

Vi tar tacksamt emot alla förslag som syftar till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi använder oss av mätverktyget players 1st för att ständigt mäta vår verksamhet och stämma av hur vi upplevs av våra medlemmar och gäster.

Har du något du vill diskutera så ta kontakt med vår klubbchef Calle Sandegård på telefon: 026-215372 eller via e-post: calle@hogbogk.com

Kontakt

  Telefon:
  026-215372

  Epost:
  info@hogbogk.com

  Adress: Daniel tilas väg 4,
  811 92 Sandviken